Gallery archives

Johan en Krista

De trouwreportage van Johan en Krista uit Zwaagwesteinde op 1 juni 2018. Een fantatische bruiloft waarbij de fotoreportages plaatsvonden in Twijzel en Zwaagwesteinde. De ceremonie was bij de Schierstins in Veenwouden.

Tommy en Suzanne

Tommy en Suzanne uit Leeuwarden trouwden op 19 mei 2016 op het prachtige landgoed De Klinze. Voor hen hebben wij het feest gefotografeerd tot de late uurtjes.

Johannes en Mandy

De trouwreportage van Johannes en Mandy uit Amsterdam op 10 september 2016. Een prachtige dag waarbij we aanwezig waren in Amsterdam vanaf 's morgens vroeg tot de late uurtjes. Een complete trouwreportage!

Wouter en Bianca

Op 15 juli 2016 trouwden Wouter en Bianca in het friese Lemmer. Wij hebben het feest vastgelegd voor hun en ook met de drone op het strand een prachtige luchtfoto gemaakt met de gehele familie.

Marcel en Joan

Op 18 september in Lemelerveld met de drone deze unieke trouwlokatie mogen vastleggen. Een hart gemaakt in het mais met hierin de ceremonie en het feest. Van boven was het een prachtig gezicht en Marcel en Joan waren ook erg blij met de unieke drone beelden.

Marcel en Priscilla

In het mooie plaatsje Bad Bentheim in Duitsland heb ik op 10 juli 2015 de bruidsfotografie gedaan van Marcel en Priscilla. De fotoshoot zelf vond plaats in en rondom het bekende kasteel van Bad Bentheim.
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites