Gallery archives

Timo en Daphne

In Groningen hebben wij onlangs de bruiloft van Timo en Daphne gefotografeerd. Voor de fotoreportage gingen we door het Stadpark van Groningen.

Ben en Pietsje

In het friese Ternaard hebben wij prachtige foto's mogen maken van Ben en Pietsje, onder andere bij de kust een korte reportage en met de drone een paar prachtige foto's met de wadden op de achtergrond. Daarnaast hebben we in Dokkum de ceremonie in het gemeentehuis vastgelegd. Zoals Ben en Pietsje het later verwoorden; een top dag!

Minze en Janke

In het mooie Buitenpost traden op 23 mei Minze en Janke in het huwelijksbootje. De gehele dag hebben wij de fotografie verzorgd voor dit leuke stel.

Johan en Krista

De trouwreportage van Johan en Krista uit Zwaagwesteinde op 1 juni 2018. Een fantastische bruiloft waarbij de fotoreportages plaatsvonden in Twijzel en Zwaagwesteinde. De ceremonie was bij de Schierstins in Veenwouden.

Tommy en Suzanne

Tommy en Suzanne uit Leeuwarden trouwden op 19 mei 2016 op het prachtige landgoed De Klinze. Voor hen hebben wij het feest gefotografeerd tot de late uurtjes.

Johannes en Mandy

De trouwreportage van Johannes en Mandy uit Amsterdam op 10 september 2016. Een prachtige dag waarbij we aanwezig waren in Amsterdam vanaf 's morgens vroeg tot de late uurtjes. Een complete trouwreportage!
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites