Producten

Unieke ontworpen gekleurde case met USB-stick

Voorheen werden de foto’s in hoge en lage resolutie aangeleverd op een CD/DVD met een eigen ontworpen hoes. Terwijl veel fotografen alleen een fotoalbum aanbieden, of de foto’s via een online medium en zelfs lang niet alle foto’s aanbieden, doen wij het nét weer even anders!

Namelijk een exclusieve case voorzien van een zelf ontworpen voor- en achterkant in full color, met in de binnenzijde een laagje foam waar een USB-stick in zit. Hierop staan de foto’s (die door ons zijn bewerkt) in hoge resolutie, zodat jullie zelf het album kunnen maken of een foto kunnen afdrukken op bijvoorbeeld canvas. Daarnaast zal er een extra map zijn waar nogmaals alle foto’s opstaan in lage resolutie, welke jullie kunnen aanbieden aan familie en vrienden en/of kunnen delen op de social media. Kortom: TROUWFOTOGRAFIE 2.0!

Aan de muur

Doordat wij zijn aangesloten bij een aantal selecte leveranciers, mogen wij een aantal producten aanbieden met korting. Zo zou je een prachtige foto van jullie bruiloft boven de bank kunnen hangen in canvas, of . . . nog specialer een Xpozer doek.
Uiteraard zijn er tegenwoordig veel afdrukken mogelijk in allerlei soorten en maten. Vraag het ons en we komen er vast uit!

Hiernaast enkele foto’s van voorgaande bruidsparen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites