Veelgestelde vragen


Hoeveel foto's krijgen wij ongeveer?
Een gemiddelde trouwreportage (van 09.00 – 18.00 uur) met 2 camera’s zorgt voor veel foto’s. Na een grondige selectie zullen er ongeveer 500 foto’s overblijven. Deze krijgen jullie dan, in zowel hoge als lage resolutie, aangeboden in een unieke USB case met usb stick.  
Hoelang duurt het voordat we de foto's hebben?
We zullen zorgen dat de foto’s binnen 4 tot 6 weken compleet bij jullie worden afgeleverd. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg.  
Welke tijd moeten we reserveren voor de fotoreportage?
Mijn ervaring leert (afhankelijk van het aantal locaties) dat jullie uit kunnen gaan van ongeveer 1,5 uur, exclusief reis-, in- en uitstaptijd. Wij denken graag mee, dus mocht je hier nog andere vragen over hebben, laat het ons weten.
Worden alle foto's ook bewerkt?
Wij gaan alle foto’s die gemaakt zijn bekijken, maken een selectie en deze zullen worden nabewerkt op kleur en contrast en vele andere opties. De foto’s worden ter plekke al zo goed mogelijk gemaakt, maar we geven er graag nog een extra toevoeging of dimensie bij, waardoor ze er perfect uitzien.
Moeten wij als trouwpaar ook nog ergens voor zorgen?
Van eigen vervoer, dubbele camera’s en toebehoren, reservekleding en dergelijke zijn wij natuurlijk altijd voorzien. We eten waar het kan, graag een (klein) hapje mee. Maar zullen het ook niet nalaten om dan foto’s te maken van het buffet of toetje. Dit komt in het kennismakingsgesprek ook wel aan de orde.
Waarom bieden jullie geen fotoalbum aan?
Fotoalbums laten ontwerpen door de fotograaf zèlf vinden wij ietwat achterhaald. Want we zijn er inmiddels achter, dat de bruidsparen het ontwerpen zelf namelijk veel leuker vinden! We bieden daarom geen album aan maar een gekleurde eigen ontworpen case voorzien van een USB-stick. Kijk ook bij de pagina onze producten.
Hebben jullie een backup bij ziekte of uitval apparatuur?
Wij hebben een goed netwerk met meerdere collega fotografen, daarnaast hebben we de beschikking over 2 fotocamera’s.  Alle opname’s worden zelfs nog dezelfde avond op een externe backup gezet!
Waarmee fotograferen jullie? Ben gek op technische details!
Er wordt gewerkt met professioneel fotoapparatuur van Canon: 2x Canon R5’s voorzien van een full frame sensor en 45 Megapixel met een diversiteit aan lenzen (van 8mm tot 400mm). De foto’s zijn in hoge resolutie en nabewerkt, gemiddeld 28 Mb per stuk in JPG formaat. Uiteraard fotograferen wij de gehele trouwreportage in RAW formaat en komen de foto’s geheel bewerkt en geëxporteerd in JPG naar jullie toe.

De drone waarmee zal worden gevlogen is een DJI Mavic 3 Cine, welke zorgt voor 20 Megapixel foto’s en 4K video opname’s.

Zit de drone standaard bij onze reportage en mag dat allemaal?
Ja, deze zit standaard en exclusief erbij. Wij bieden aan om enkele unieke luchtfoto’s of video’s te maken tijdens de familiefoto’s,  of passen de drone toe tijdens de fotoshoot. De fotograaf heeft een licentie en de drone is verzekerd + gekeurd volgens de laatste wet- en regelgeving die daarbij hoort. Het kan onverhoopt zijn dat niet elke locatie cq. omstandigheden (weer) er zich voor lenen, dan kunnen we het helaas (begrijpelijkerwijs) niet toepassen.

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We komen er dan zo spoedig mogelijk op terug!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites