Wij stellen aan u voor: Wedding Moments

Een trouwfotografie bedrijf gevestigd in het noorden van het land. We maken trouwreportages met name in en rondom Friesland, maar uiteraard bereid om door heel Nederland (en eventueel buitenland) een reportage te maken. Wij leggen de grote dag graag vast met een enorme rugzak aan fotografie ervaring. Dit zorgt voor veel diversiteit in foto’s. Van haarscherpe portretten, details van de jurk of trouwpak, opa’s en oma’s, kinderen of een macro opname van de naam en datum in de ringen tot … spetterende feestfoto’s!

Daarnaast bieden we een unieke eigen ontworpen case aan, waarin een USB stick is verwerkt waarop jullie foto’s komen te staan in zowel hoge en lage resolutie. De ervaring leert dat de kersverse echtparen geen fotoalbum door de fotograaf willen laten maken, maar dit het liefst zelf doen. Ze zijn immers dan vrij om elke willekeurige foto naar eigen inzicht te plaatsen in het album. De bewerkte foto’s zijn in hoge resolutie geen enkel probleem voor een prachtig album of afdruk! Tevens biedt Wedding-Moments ook een aantal fotocollage’s aan. Ook maken wij gebruik van een drone. Hoe geweldig is het om een luchtfoto te maken tijdens bijvoorbeeld een groepsfoto, in combinatie met de drone. We denken ook graag mee met jullie planning of ideeën voor een fotolocatie, kortom de ‘Wedding Moments’!

Geniet van de grote dag, beleef een fantastische bruiloft en laat de foto’s aan ons over!

De fotograaf stelt zich voor:

Mijn naam is Binne-Louw Katsma en woon in de mooie provincie Fryslân. Vanaf 2001 een passie voor fotografie ontdekt en dan met name de trouwreportages. Het vastleggen van de belangrijkste dag uit jullie leven, zie ik als uitdaging om met foto’s tot uiting te laten komen. De ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd met o.a. dancefestivals, zakelijke portretten en evenementen kunnen ook prima toegepast worden op een trouwreportage. Ik fotografeer al jaren met 2 professionele camera’s en verschillende lenzen, zo missen we geen belangrijk moment! Met veel passie en gedrevenheid beleef ik een trouwdag en na de allerlaatste foto’s op de dansvloer ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Na enkele weken is het wederom een speciaal moment, namelijk de overhandiging van de exclusieve case met de complete trouwreportage. De blijdschap waarmee het getrouwde stel hun dag nog een keer beleven, doet mij elke keer weer veel plezier! Daarnaast ben ik al jaren een gecertificeerde drone piloot (binnAir.nl) en neem standaard mijn drone mee naar bruiloften. Zo maak ik graag een groepsfoto ‘van boven’ in bijvoorbeeld de vorm van een hart.

Kijk rustig op de website rond om een goede indruk te krijgen van mijn werk. Voor meer informatie kun je contact opnemen. We kunnen dan een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek.

BLK-MP-451

  • Binne-Louw Katsma

  • fotograaf

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites